Vertaalbureau Translation Kings doet het met brainpower en minder met luxe kantoorpanden. Het maakt dat de overheadkosten laag zijn en dat de klant voor perfecte vertalingen en absolute bodemprijs betaalt. Niet voor niets doen tal van gerenommeerde merken al een beroep op het vertaalbureau dat ook ISO-gecertificeerd is.

Vertalers hebben feeling met de taal

Vertaalbureau Translation Kings werk met liefst 1.132 vertalers die hun werk doen op plaatsen waar ze dat zelf willen en meestal in het land waarin een tekst ook vertaald moet worden. Juist dat maakt dat de vertalers ook echt feeling met de taal hebben om de simpele reden dat ze de taal om zich heen steeds horen. De 15.000 klanten profiteren zoals gezegd van het feit dat het vertaalbureau de kosten laag kan houden, en kunnen al teksten geleverd krijgen vanaf 0,05 euro. Let wel; daarvoor krijg je kwalitatief uitstekende teksten.

Nike, Tesla, Samsung en Greenpeace

Grote merken? Ja, want wat te denken van Nike en Tesla? En van Albert Heijn en Greenpeace om er maar een paar te noemen. Vol overtuiging kozen ze voor Translation Kings en van die keuze hebben ze nog geen seconde spijt De behaalde ISO-normering (9001 en 17100) zegt ook alles, want alleen bedrijven die voldoen aan de hoogste standaarden komen voor een dergelijke normering in aanmerking. Overigens kan iedereen een beroep doen op de vertalers van het vertaalbureau. Dus ook particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Het vertaalbureau koestert elke klant en wil dat elke klant voor honderd procent tevreden is.

 

Vertaalbureau met grenzeloze ambitie om telkens beter te worden

De grenzeloze ambitie om elke dag beter te worden maakt van dit vertaalbureau ook al een onderscheidend vertaalbureau. De kwaliteit en de drive bleven bepaald niet onopgemerkt en dus waren fraaie klasseringen in de MKB Top 100, de Fast 50 en de EMEA Technology  Fast 500 een logisch gevolg van de opmars die het vertaalbureau doormaakte. Dat is overigens nog geen reden om nu maar eens tevreden achterover te gaan leunen, want nog steeds wordt de lat dag in dag uit een stukje hoger gelegd.

 

Translation Kings wil dienstverlening naar een hoger plan tillen

Vertaalbureau Translation Kings is daarnaast ook nog eens veelzijdig en vertaalt net zo gemakkelijk beëdigde testen als medische-, juridische-, technische en commerciële teksten. Daarnaast kun je een beroep doen op tolken van het vertaalbureau en leveren ze ook SEO-teksten, vertalen ze documenten en ook legalisatie teksten. Ook voor het vertalen van websites ben je meteen op de goede plaats. Het kwalitatief goede werk wordt bovendien snel geleverd, ook iets dat door de loyale klantenkring bijzonder gewaardeerd wordt. Het vertaalbureau tracht de dienstverlening nadrukkelijk naar een nog hoger plan te tillen. Dat verklaart ook weer het feit dat het vertaalbureau is aangesloten bij twee organisaties die dat ook willen – VviN en EUATC-  zegt ook al voldoende. En de prijs. Tsja, de vertaalspecialisten vertalen dus al vanaf 0,05 euro per woord. Om die reden durft Translation Kings zichzelf best het meest voordelige vertaalbureau te noemen. Sterker: het vertaalbureau heeft de term prijs- kwaliteitsverhouding een compleet nieuwe dimensie gegeven.