Een carrièreswitch maken? Of verder studeren? Cursus voor promotie? Dat kan natuurlijk! In de vorm van een vervolgopleiding, hierdoor verbreed je je skill set en kan je meer bieden aan je werkgever. In dit artikel bespreken we opleidingen en cursussen die je kansen voor het bovenstaande vergroten. We geven een korte beschrijving over strategic management.  en over management opleiding, opleidingen die je kunnen helpen in het maken van de volgende stap in je werkleven.

Een opleiding in de Management 

Wanneer je een HBO gehaald heb kun je de stap maken om een management studie te volgen. Deze opleiding heeft een minimale eis van een HBO diploma. Dit is super te combineren met eventueel huidig werk, omdat de colleges 1 maal wekelijks plaatsvinden. Dit houdt in dat er 42 colleges gevolgd moeten worden, deze moeten binnen 13 maanden plaatsgevonden hebben. 

 

Tijdens  deze management opleiding worden de volgende kwaliteiten op de proef gesteld, om jezelf te verbeteren:

Het worden van een goede leidinggevende, daar komt bij kijken dat je mensen leert te begeleiden en trainen.

En het analyseren van je vakgebied.

Zodra de opleiding met succes is afgerond gaat de wereld van leiding geven voor je open.

Strategic management

Deze opleiding is een specialisatie, een masterclass, in tegenstelling tot bovengenoemde opleiding duurt deze vrij kort. Dit is omdat deze lessen langer duren namelijk 7 uren per lesdag, deze vinden iedere 2 weken plaats. Dit is een zware tak van het management dus doorzetten zal een van jouw kwaliteiten moeten zijn.

 

Deze tak van het management richt zich met name op het verbeteren van de vakkundige specialiteiten. Mede hierdoor wordt er zekerheid gecreëerd dat je deze opleiding haalt. Deze specialisatie wilt hun deelnemers blijven triggeren en dit creëert dat deze opleiding haar mooie unieke charmes  laat zien