Een Influencer Marketing Agency zoals Juulr kan je helpen bij het opzetten van een online reclamecampagne met een speciale nadruk op Influencers. Deze personen beschikken over een mate van invloed op een bepaalde social media site, denk hierbij aan sites zoals YouTube, Instagram of Twitter. Een Influencer Marketing Agency scout de Influencers en creëert een match tussen jouw bedrijf en de Influencers, zodat jouw merk wordt uitgedragen door iemand die er ook bij past. Daarnaast, dankzij een nauwe samenwerking tussen jouw bedrijf en de Influencer Marketing Agency, is een profiel opgesteld van de doelgroep die bereikt dient te worden. Ook hier wordt rekening mee gehouden tijdens het scouten van een Influencer.

Influencers op YouTube

Een Influencer Marketing Agency heeft veelal verschillende Influencers tot zijn beschikking, welke een aanwezigheid hebben op diverse social media sites. Zo kunnen er vloggers op YouTube zijn die bereid zijn merken of producten te promoten. Het voordeel van vloggers is dat zij over het algemeen beschikken over een groot ingebouwd publiek. Daarnaast, afhankelijk van de content die zij plaatsen, vloggen zij veel over hun dagelijks leven, wat hen relateerbaar maakt voor vele kijkers. Hierdoor nemen deze kijkers ook meer aan van deze Influencers, wat hen geschikt maakt voor zowel het vergroten van de merkbekendheid als voor het promoten van producten. Een Influencer Marketing Agency zet hen zo effectief mogelijk in.

Influencers op Instagram

Ook op Instagram heeft een Influencer Marketing Agency Influencers tot zijn beschikking. Veelal gaat het hierbij om modellen, lifestyle ‘blogs’ of fotografen. Zij snappen maar al te goed wat de kracht is van de visuele wereld en weten op deze manier ook goede manieren te vinden om merken en producten te promoten. Vooral voor het aan de man brengen van nieuwe producten zijn Instragrammers ideale kandidaten. Daarnaast is het delen van foto’s eenvoudig te doen op Instagram, wat de kans op mond-tot-mond reclame aanzienlijk vergroot.

Influencers op Twitter

Twitter is te zien als een soort microblog, waar je dagelijks updates in de vorm van kleinere berichtjes plaatst. Ook via deze social media site kan een Influencer Marketing Agency op zoek gaan naar geschikte Influencers. Het voordeel aan een site zoals Twitter is dat je in kunt haken op trends aan de hands van bijvoorbeeld hashtag. Daarnaast is delen erg gemakkelijk, één druk op de knop en een tweet wordt geretweet. Een populair nieuw product kan zich dus als een lopend vuurtje over deze site verspreiden. Dat is de kracht van deze social media site. Ideaal voor allerlei doelen: het vergroten van de naamsbekendheid, het promoten van een nieuw product of het bekendmaken van de locatie van een nieuwe vestiging.

Juulr helpt jouw bedrijf

Juulr is de alles-in-één oplossing voor al jouw behoeften op het gebied van Influencers Marketing. Samen met jou stelt dit Influencer Marketing Agency een plan van aanpak op, waarna de Influencers gescout worden die het beste aansluiten bij jouw bedrijf, merk of product. Op diverse social media sites gaan zij vervolgens voor jou aan de slag.