Er worden tegenwoordig honderduizend nieuwe innovatieve ideeeën bedacht. Bedenk het en het bestaat al. Nu kwam ik laatst iets tegen waar ik echt nog nooit eerder van had gehoord en gelijk heel enthousiast over was. Je kan namelijk tegenwoordig whatsapp berichten uitprinten en daar een whatsapp boek van maken. Er zitten zo veel leuke voordelen en mogelijkheden aan dat ik ze graag even met je wil delen.

Herinneringen voor altijd opgeslagen 

Het komt regelmatig voor dat je telefoon stuk gaat. Je laat hem bijvoorbeeld in de wc vallen of op de grond en alle herinneringen zijn verdwenen. Wanneer je bijvoorbeeld een heel leuk gesprek met iemand heb gehad of een hele grappige groepschat van de vakantie bijvoorbeeld kan je die laten afdrukken en blijven die herinneringen voor altijd bewaard.

Het WhatsApp boek biedt veel mogelijkheden

Je hebt het whatsapp boek in veel verschillende mogelijkheden. Zo heb je een boekje met een hard cover. Zo lijkt het op een echt boek die je in de winkel koopt maar dan staan jou herinneringen erin. Ook heb je het boek in de vorm van een soft cover. Dit is wat speelser en handzamer. Dan tot slot kan je het boek ook als pdf op bijvoorbeeld je computer zetten. Ook is het boek verkrijgbaar in alle kleuren, soorten en maten.

Leuk als cadeau

Ook is het whatsapp boek het ideale cadeau om te geven en om te krijgen. Denk aan bijvoorbeeld de eerste gesprekken die je had met je vriend of vriendin. Hoe leuk om dat voor altijd opgeslagen te hebben in een boek. Ook is het een heel goed en leuk cadeau om bijvoorbeeld te geven aan een vriend of vriendin. Hebben jullie soms fantastische of grappige gesprekken, dan staan die nu ook voor altijd opgeslagen.

Kortom, er zijn dus heel veel leuke voordelen aan het WhatsApp boek. Je herinneringen zijn voor altijd opgeslagen en het boek geeft heel veel mogelijkheden. Het is dus verkrijgbaar in alle kleuren, soorten en maten en is super leuk om te geven als cadeau!