Van jouw reistijd, werktijd maken? Internet op jouw laptop voor onderweg is een enorme toevoeging aan jouw (werk)leven. Moet je als forens veel reizen? Dan kan dat aanvoelen als verspilde tijd. Door internet op jouw laptop te hebben, kun je tijdens het reizen gewoon doorwerken of bijvoorbeeld een serie streamen. Hoe werkt internet op jouw laptop precies? 

Openbare wifi hotspots 
Natuurlijk kun je gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots in het openbaar vervoer. Veel reisaanbieders hebben eigen gratis wifi netwerken. Helaas ben je niet de enige die gebruik maakt van deze hotspots. Het internet van gratis wifi hotspots zijn vaak erg traag en je deze werken niet altijd. Het kan een goedkope optie zijn voor internet onderweg, maar je kunt er niet altijd van op aan. 

Mobiel netwerk 
Wil jij altijd voorzien zijn van snel internet onderweg? Sluit dan een mobiel netwerk af voor de telefoon. Je kunt dan een persoonlijke hotspot maken en vervolgens jouw laptop voorzien van jouw eigen internet. Zo ben je altijd online wanneer je onderweg bent. 

USB 
Wil je alleen internet voor jouw laptop en niet voor andere apparaten? Dan kun je bij internetproviders ook bepaalde internetversterkers in USB vorm aanschaffen. De dongel is hier een goed voorbeeld van. Deze vorm van internet onderweg is een stuk minder populair omdat de meeste mensen internet zowel voor hun telefoon, als laptop gebruiken. 

Laptoptas
Je waardevolle laptop wil je natuurlijk goed beschermen wanneer je vaak onderweg bent, een goede laptoptas is dan wel een vereiste. En tegenwoordig is er ontzettend veel keuze, diverse kleuren, materialen, formaten en verschillende laptoptassen voor dames en heren.

 

Wil jij onderweg online blijven? Internet op jouw laptop zorgt ervoor dat je jouw reistijd een stuk aangenamer kunt inrichten.