Recruitment

3 manieren waardoor recruiting een samenwerkingsproces is geworden

August 23, 2017 0

Het aannemen van de verkeerde kandidaat tast niet alleen de personeelsmanager aan, maar ook het bedrijf als geheel en de mensen die daar hard werken om het hoofd boven water te houden. Als iemand zich niet houdt aan de waarden en doelen die jouw bedrijf uitstraalt, dan kan het schadelijk zijn. Een verkeerd iemand aannemen verspilt zowel tijd als middelen. Hoe weet je dat de volgende persoon die je aanneemt geen puinhoop maakt met het ecosysteem van jouw werkplaats? Dat doe je door samen te werken.

Werknemers laten de waarden en doelen zien van het bedrijf

Door het team deel te laten nemen in het wervingsproces kan het de juiste talent aantrekken. Getuigenissen van medewerkers. binnen de werkplaats geven kandidaten een idee van wat ze kunnen verwachten als ze aangenomen worden. Dit resulteert niet alleen in meer kandidaten maar ook meer kwalitatieve kandidaten die zich al kunnen vinden met de standpunten van de bestaande medewerkers.

Het beeld van de ideale kandidaat wordt duidelijker

Daarnaast is het presenteren van het juiste beeld aan de potentiële kandidaten, creëert ook een beter beeld van welke kandidaten een goede “fit” zullen zijn. Ideeën van het gehele team geeft een breder beeld van wat de karakteristieken en vaardigheden de ideale kandidaat heeft. Dit kan men natuurlijk ook bij de vacature zelf aankaarten.

“Team hiring” neemt de stress en onbewuste bias weg van een individu

Met meer mensen die beslissen over het aannemen van de kandidaat of niet, is er minder kans dat bias een rol speelt, onbewust of niet, bij de uitkomst.

Tegenwoordig kan het aannemingsproces vergemakkelijkt worden met recruitment software zoals applicant tracking systems (ATS), meer informatie vindt u in dit artikel.

Telecom Developments

Wat is telecom?

June 26, 2017 0

Telecom is niets anders dan het overbrengen van informatie van de ene naar de andere plek. Je kunt daarbij allereerst al denken aan een telefoon, zoals tegenwoordig de smartphone. Hiermee is het gemakkelijk om informatie over te brengen zonder daadwerkelijk ergens heen te moeten. Op deze manier leven we in een tijd waarop het overbrengen van informatie simpelweg een stuk sneller kan en gaat. Weten wat de anders plannen zijn? Gewoon even bellen! Natuurlijk is er ook nog de computer. Het is niet gek om elkaar via een computer te kunnen zien en horen zonder dat je hiervoor dichtbij de ander hoeft te zijn. Op deze manier kan de hele wereld met elkaar in contact staan zonder hiervoor ook maar een meter af te leggen: hoe ideaal is dat?

Telecomprovider

Er zijn een heleboel verschillende providers op het gebied van telecom. Op deze manier kun je vaak genieten van lage prijzen, omdat deze bedrijven concurrentie zijn voor elkaar. De prijzen worden steeds lager en voor dat geld krijg je steeds meer. Eindeloos veel belminuten, sms’jes of de mogelijkheid om uren op het internet te surfen en in contact te blijven met uw vrienden/familie. Er kan hierbij worden gedacht aan Tele2, T-Mobile, Ben, KPN en nog veel meer. Op die manier kies je een telefoon die bij jou past en daarbij het abonnement dat hoort binnen jouw verbruik. De een belt eigenlijk nooit, de ander de hele dag door. Op deze manier is er voor ieder wat wils op de markt van Telecom. Er zijn bovendien genoeg telecom winkels waar je terecht kunt. Hoewel het online ook altijd mogelijk is om contact te leggen met de provider, kun je ook langsgaan in de telecom winkel. Daarbij komt dat er een heleboel websites zijn die bedoeld zijn voor een telecom vergelijking. Op deze manier kiest u altijd de goedkoopste provider, maar let wel op: het meest goedkope is ook niet altijd het beste. Lees online gerust ervaringen van anderen. Daarbij zijn sommige providers ook een maand uit te proberen. Op die manier kun je testen of je tevreden bent met bijvoorbeeld het netwerk en bereik.

Met een telecom telefoon ben je dus binnen korte tijd in bereik met wie je maar wilt. Je kunt de hele dag door berichten sturen zonder daadwerkelijk naar deze ene plek te gaan en kunt uren online kijken naar leuke video’s, statussen van vrienden en nog veel meer. Telecom blijft zich moderniseren en wij houden jou op de hoogte van al het nieuws rondom telecom.