IT

Hierdoor is WordPress het beste CMS

August 14, 2017 0

WordPress bestaat nu 14 jaar en laat mooie cijfers zien. Het populairste CMS (Content Management Systeem) ter wereld. WordPress wordt niet alleen gebruikt door bloggers en kleine webshops, maar ook door bekende bedrijven als The New York Times en de NASA.

Wat maakt WordPress eigenlijk aantrekkelijk voor websiteontwikkelaars, blogwebsites en webwinkels? Het is super gebruiksvriendelijk, maar er is nog meer.

Easy

Er is geen technische kennis vereist om WordPress te downloaden en te installeren. Het inrichten gaat erg makkelijk via de overzichtelijke menu’s. WordPress geeft je de mogelijkheid om heel simpel een artikel met een plaatje daarbij online te laten zetten. Het bouwen van een website is dus wel heel makkelijk.

Open Source

WordPress = open source. Dit betekent dat het gratis te downloaden is en je de broncode kan en mag aanpassen. Doordat er wereldwijd veel mensen aan werken, wordt de software dus ook elke dag beter en zorgt ervoor dat het systeem altijd goed en snel werkt.

Snelheid

Een WordPress website kun je snel online hebben. Als je weet wat je wilt, dan heb je binnen een paar dagen een ontwerp (desnoods via de template-websites) en kun je al bezoekers gaan trekken naar je website. Zorg er wel voor dat je je WordPress website altijd up-to-date houdt, van dan blijft deze snel laden en verlies je geen bezoekers.

Vindbaarheid

Google houdt van WordPress websites. Dit zijn namelijk de websites die een inhoud hebben die gestructureerd is, waardoor Google kan zorgen voor een goede ranking en je dus beter zichtbaar wordt als er wordt gezocht op de voor jou gerelateerde zoekwoorden.

SEO-plugins

WordPress is een koning als het gaat om plugins om beter gevonden te worden. De bekendste is Yoast en die MOET je dan ook downloaden. Punt. Hiermee kun je zelf al zoveel doen.

Kortom, zelf aan de slag of een website laten maken? Ga voor WordPress.

Telecom Developments

Wat is telecom?

June 26, 2017 0

Telecom is niets anders dan het overbrengen van informatie van de ene naar de andere plek. Je kunt daarbij allereerst al denken aan een telefoon, zoals tegenwoordig de smartphone. Hiermee is het gemakkelijk om informatie over te brengen zonder daadwerkelijk ergens heen te moeten. Op deze manier leven we in een tijd waarop het overbrengen van informatie simpelweg een stuk sneller kan en gaat. Weten wat de anders plannen zijn? Gewoon even bellen! Natuurlijk is er ook nog de computer. Het is niet gek om elkaar via een computer te kunnen zien en horen zonder dat je hiervoor dichtbij de ander hoeft te zijn. Op deze manier kan de hele wereld met elkaar in contact staan zonder hiervoor ook maar een meter af te leggen: hoe ideaal is dat?

Telecomprovider

Er zijn een heleboel verschillende providers op het gebied van telecom. Op deze manier kun je vaak genieten van lage prijzen, omdat deze bedrijven concurrentie zijn voor elkaar. De prijzen worden steeds lager en voor dat geld krijg je steeds meer. Eindeloos veel belminuten, sms’jes of de mogelijkheid om uren op het internet te surfen en in contact te blijven met uw vrienden/familie. Er kan hierbij worden gedacht aan Tele2, T-Mobile, Ben, KPN en nog veel meer. Op die manier kies je een telefoon die bij jou past en daarbij het abonnement dat hoort binnen jouw verbruik. De een belt eigenlijk nooit, de ander de hele dag door. Op deze manier is er voor ieder wat wils op de markt van Telecom. Er zijn bovendien genoeg telecom winkels waar je terecht kunt. Hoewel het online ook altijd mogelijk is om contact te leggen met de provider, kun je ook langsgaan in de telecom winkel. Daarbij komt dat er een heleboel websites zijn die bedoeld zijn voor een telecom vergelijking. Op deze manier kiest u altijd de goedkoopste provider, maar let wel op: het meest goedkope is ook niet altijd het beste. Lees online gerust ervaringen van anderen. Daarbij zijn sommige providers ook een maand uit te proberen. Op die manier kun je testen of je tevreden bent met bijvoorbeeld het netwerk en bereik.

Met een telecom telefoon ben je dus binnen korte tijd in bereik met wie je maar wilt. Je kunt de hele dag door berichten sturen zonder daadwerkelijk naar deze ene plek te gaan en kunt uren online kijken naar leuke video’s, statussen van vrienden en nog veel meer. Telecom blijft zich moderniseren en wij houden jou op de hoogte van al het nieuws rondom telecom.