Uncategorized

Wat is een Messenger?

October 21, 2018 0

Facebook Messenger is een gratis app voor het sturen berichten die wordt gebruikt voor instant messaging, waarbij foto’s, video’s, audio-opnamen tijdens groepschats kunnen worden gedeeld. De app, die gratis te downloaden is, kan worden gebruikt om te communiceren met uw vrienden op Facebook.

Is Messenger iets anders dan Facebook?

De Messenger-app is een afzonderlijke app op Facebook. De profielen van gebruikers kunnen echter worden ingesteld met behulp van hun Facebook-account of telefoonnummer.

Wat zijn de belangrijkste functies?

Instant messaging

Foto / video delen

Groepschats – gebruikers kunnen chatten met hun Facebook-vrienden en telefoonboekcontacten

Mogelijkheid om spraakberichten op te nemen

Live videochat // videobellen

Is er een leeftijdsbeperking?

Net als Facebook moeten gebruikers 13+ zijn om de app te downloaden.

Als u jonger bent dan deze leeftijd, moet u toestemming hebben van een ouder of voogd.

Waarom houden jongeren van Messenger?

Het is gratis te downloaden

U kunt contact maken met zowel Facebook-vrienden als contacten in uw telefoonboek

Het is makkelijk te gebruiken

U kunt kleurrijke / leuke ‘stickers’ sturen naar vrienden

Voor jongere Messenger-gebruikers zijn stickers ‘een populaire functie binnen de berichten-app.

Hoe werkt het?

Gebruikers downloaden de app op hun mobiele apparaat of tablet; de app kan ook op desktop worden gebruikt. Gebruikers hebben de mogelijkheid om Messenger in te stellen via hun Facebook-account of met hun telefoonnummer (vergelijkbaar met WhatsApp) Als u ervoor kiest om een ​​account te maken met uw Facebook-profiel, neemt Messenger informatie van uw Facebook-profiel mee naar stel uw Messenger-profiel in. Deze informatie omvat vriendenlijst, profielfoto, enz. De app kan synchroniseren met uw telefooncontacten en met uw huidige vriendenlijst op Facebook.

 

Zijn er risico’s?

Bij alle berichten-apps zijn risico’s en dingen om op te letten. Enkele van de meer algemene risico’s zijn cyberpesten, en delen van ongepaste content en chatten met vreemden. Om deze problemen te voorkomen, moeten dezelfde regels gelden voor alle online interacties met jongeren; deel alleen gegevens met diegenen die u vertrouwt in het echte leven, denk na voordat u klikt en meld ongepaste gegevens of berichten aan een volwassene. Er zijn enkele andere risico’s die specifieker zijn voor de Messenger-app waar ouders zich ook bewust van moeten zijn.

Facebook Privacy-instellingen

De Messenger-app worden gesynchroniseerd met alle contacten in uw telefoonboek, naast Facebook-vrienden. Als u zich zorgen maakt over wie de lijst met contactpersonen van uw kind is of als u de contacten van uw kind wilt beperken tot alleen Facebook-vrienden, kunt u dit doen door de optie Synchroniseren met contacten over te slaan tijdens het downloaden van de app of door deze uit te schakelen in de instellingen. Ga naar Instellingen> Personen> Schakel gesynchroniseerde contactpersonen uit.

Telecom Developments

Supersnel internet voor uw bedrijf? Overweeg dan zakelijk glasvezel

April 18, 2018 0

Tegenwoordig stappen steeds meer bedrijven over op zakelijk glasvezel. Maar wat houdt dat precies in? En waar moet je precies op letten? In dit artikel lichten wij toe was zakelijk glasvezel is en een aantal tips waar u moet letten als u van plan bent dit aan te schaffen.

Wat is zakelijke glasvezel?

Zoals het al een beetje verklapt is zakelijk glasvezel internet met snelheden van 20mb tot meer dan 20gb! Zakelijk internet wordt steeds belangrijker binnen het bedrijfsleven, overheid, en onderwijs. Met zakelijk glasvezel kunt u altijd snel en met de maximale beschikbaarheid online.

Snelheid

Overweegt u zakelijk glasvezel te kopen, dan is het allereerst belangrijk te kijken naar welke snelheid uw bedrijf nodig heeft. Hierbij kunt u vaak kiezen uit meerdere pakketten. Let hierbij vooral op de variatie die op dit punt wordt aangeboden, zo wilt u internet hebben dat precies goed is, dus waarbij u niet onnodig veel betaald of alsnog te trage verbinding heeft.

Overbooked vs. non-overbooked

Overbooked is een belangrijke rol bij uw keuze, dit houdt in of uw internet gedeeld worden tussen bedrijven. Bij het delen van uw verbinding met verschillende bedrijven worden de kosten lager, maar daarnaast ook de betrouwbaarheid. Echter kan het wel ten koste gaan van uw internetsnelheid als u buurman bijvoorbeeld veel gebruik maakt van streaming. U kunt zien of u overbooked glasvezel wordt aangeboden door naar de termen als 1:10, 1:20 e.d. te kijken, dit betekend namelijk dat uw verbinding door 10 of 20 bedrijven wordt gedeeld.

Kijk niet alleen naar de kosten

De kosten van zakelijk glasvezel zijn afhankelijk van vele factoren, dus het is slim om bij meerdere aanbieders een offerte op te vragen. Kijk niet alleen naar de prijs maar ook naar de kwaliteit, zekerheid en de maatwerk van deze offertes.

Meer informatie over zakelijk glasvezel? Neem dan eens een kijkje op Glasvezel.biz.

Wat is telecom?

June 26, 2017 0